Портетната фотосесия на Миленита: Слънце и светкавица в двора на Френската гимназия

Milenita-3.jpg

Връщам се около месец и половина назад, горещите и слънчеви летни дни. Среща в 12 ч. на входа на Френската гимназия с Миленита. (По това време излезе парчето й София-град, душеяд, причината webcafe.bg да й свали шапка, и повода за срещата ни).

Milenita-1.jpg

Разполагахме с около 40 мин. да се преборим със силното слънце, високо в небето, и да направям няколко кадъра за интервюто й за Webcafe-to-go. Предизвикателството бе да намерим място с хубава светлина. Тъй като беше и най-близо, избрахме двора на гимназията.

За щастие учениците все още се наслаждаваха на лятната си ваканция, двора беше абсолютно празен. Основното предизвикателство бе напичащото слънце, и разбира се факта, че снимам Миленита. За щастие тя е супер готина личност и работата с нея беше изключително приятно и забавно преживяване.

Слънцето пък преборихме с една светкавица - Canon 600EX-RT, софтбокс - Lastolite Ezy Box и ND филтър. Използвахме малкото сенчести места и допълвахме наличната светлина.

Milenita-7.jpg

Горният е любимия кадър, от тази фото сесия, на Миленита.

Milenita-9.jpg
Milenita-5.jpg

Бяха много приятни среща, запознанство и фото сесия! Искрено се радвам на резултата, който постигнахме! Повече снимки от мен - Instagram.

Ето и статията, както се появи в Webcafe To Go.

 
Webcafe-Booklet-Body.jpg
Webcafe-Booklet-Body2.jpg
Webcafe-Booklet-Body3.jpg
 
Previous
Previous

Най-приказният момент от годината за портретна фотография навън (NSFW)